Història de la nostra Falla.

La Falla L'Antiga Fontanella, acaba de naixer, este és el seu primer any faller. 
Naix al maig de 2.013 per acord i voluntat dels seus fundadors, els qui amb la il.lusió, l'emprenta i la determinació d'aquells que s'atreveixen a començar un nou projecte, i malgrat els temps que corrien, es van llançar a la creació d'una nova Falla.
Aquesta nova Falla abandera com a senyals d'identitat, la humilitat, l'honradesa i el bon humor. Senyals que defineixen el nostre caràcter i la nostra vocació d'encaixar al mapa faller de Turís.
Des del principi vam saber que el nostre espai estaria lligat a un trosset de la història de Turís, a un lloc que durant molts anys va estar destinat a una tasca que exigia un gran esforç, un esforç no remunerat, ni reconegut i que simbolitzava puresa i pulcritud . Un espai senzill, humil i funcional on el treball es compaginava amb la trobada i la tertúlia. Aquest espai no podia simbolitzar d'una manera millor la unió de la tradició, el treball i ser punt de trobada que subjau en l'esperit de les nostres Falles. Aquest espai, naturalment era "La Fontanella" i és per això, que ens sentim plenament identificats i representats per este nom i el que significa, i molt orgullosos d'haver pogut adoptar-lo com a nom per a la nostra Falla.
I com parlem de la història de la nostra Falla, no podem oblidar que l'inici de la mateixa sempre estarà lligat a les nostres primeres falleres majors i els seus presidents: La senyora Maria José Soldado Pilán, la xiqueta Ana Valencia Soucase, el xiquet Álvaro Soucase Gómez i Juan Soucase Albiñana.

Copyright © 2013 Falla L'Antiga Fontanella